Meandros Medical And Dental Journal, Yeni Bir İndekse Girdi

Diğer Haber Başlıkları
Meandros Medical And Dental Journal, Yeni Bir İndekse Girdi

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Yasemin Turan ve Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Senem Yiğit Özer’in editörlüğünü yaptığı Meandros Medical and Dental Journal   "Academic Keys" isimli indekse kabul edilmiştir.

Academic Keys 18 farklı alanda yayın yapan bilimsel dergilerin veri tabanını tutmaktadır. Ayrıca üniversitelerde kariyer yapmak isteyen akademisyenler Academic Keys'e başvurmaktadırlar; bu yüzden de sitenin ana hedef kitlesi araştırmacılardır. Dergi aşağıdaki linkten ISSN/E-ISSN numarası ile sorgulanabilir:

Prof. Dr.  Yasemin Turan ve Diş Hekimliği Fakültesi Prof.Dr. Dr. Senem Yiğit Özer dergi yayın kurulu adına, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler .

Online yayınlanan dergiye, meandrosmedicaljournal.org adresinden ücretsiz olarak makalelerin tam metinlerine ulaşabilirsiniz.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018