Nöroloji Anabilim Dalı İnme Merkezi Akredite Edildi

Nöroloji Anabilim Dalı İnme Merkezi, Türk Beyin Hastalıkları Derneği tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 20 Haziran 2020 tarihine kadar ‘Akredite’ edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  İstanbul, Eskişehir, Gaziantep ve Adana’dan sonra, kendi anjiosunu kendisi yapabilen, Ege Bölgesi’ndeki tek “İnme Merkezi” olan Nöroloji Anabilim Dalı İnme Merkezinin Üniversitemize ve bölgemize hayırlı olmasını diledi.

Başhekimimiz Doç Dr. Mücahit Kapçı halkımızın ihtiyaçlarının Hastanemiz için oldukça önemli olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirterek, İnme Merkezi Akreditasyonunun tüm bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018