Mavi Kod Tatbikatı Gerçekleşti

Diğer Haber Başlıkları
Mavi Kod Tatbikatı Gerçekleşti

Hastanemiz Göğüs Hastalıkları Göğüs Cerrahi Kliniğinde  28 Aralık 2017 tarihinde Mavi Kod tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo kapsamında stajer öğrencinin baygın olarak hemşire tarafından bulunması ve sekreterin 2222 arayarak Mavi Kod anonsu ile başlayan tatbikat, Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Işıl Asan ve Göğüs Hastalıkları Göğüs Cerrahi Klinik Sorumlu Hemşiresi Gamze Altınöz ile çalışma ekibinin hastaya müdahalesi ile son buldu.

Hastanemiz Mavi Kod Ekip Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sinan Yılmaz ve Mavi Kod Ekip Üyesi Esengül Çakmak tarafından hazırlanan, Servis Hemşirelerinin görev aldığı tatbikat, Hastanemizde mavi kod işleyişini daha iyi hale getirmek, tespit ettiğimiz aksaklıkları düzeltmek ve daha iyi bir hizmet sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Hazırlayan:Zeynep Şule Yüksel / Ezgi Toygar
Dahili No:2599 / 2534

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018