Beyaz Kod Tatbikatı Gerçekleşti

Diğer Haber Başlıkları
Beyaz Kod Tatbikatı Gerçekleşti

Hastanemiz Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesinde, 26 Aralık 2017 tarihinde Beyaz Kod tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo kapsamında hasta yakınının doktora saldırdığı tatbikat hemşirenin “1111” Beyaz Kodu aramasının ardından güvenlik görevlilerinin olay yerine intikal etmesi ve hasta yakınlarının gözaltına alınması ile son buldu.

Hastanemiz Güvenlik Amiri Mustafa Akoğuz ve güvenlik personellerimizin görev aldığı tatbikat, Hastanemizde beyaz kod işleyişini daha iyi hale getirmek, tespit ettiğimiz aksaklıkları düzeltmek ve daha iyi bir hizmet sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Hazırlayan:Zeynep Şule Yüksel / Ezgi Toygar
Dahili No:2599 / 2534

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018