Hemşirelerimiz 4- B’li Oldu

Diğer Haber Başlıkları
Hemşirelerimiz 4- B’li Oldu

Hastanemizde Taşeron Firma bünyesinde çalışan hemşirelerimizin, 19 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Senato Odası’nda 4-B kadrosuna geçiş sözleşmeleri imzalandı.

Törene; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Hastane Başmüdür V. Oktay Pahsa ve personel katıldı.

Toplam 31 hemşirenin 4-B kadrosuna geçirildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, hemşirelerin sözleşmelerini imzalarken, her biriyle sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Bircan; “Bundan sonra daha çok çalışın, mesleğinizin hakkını verin ve hastalarımıza nazik ve güler yüzlü davranın.” diyerek hemşirelere çalışmalarında başarılar diledi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018