Öğretim Üyelerimize En İyi Sözel Bildiri Üçüncülük Ödülü

Diğer Haber Başlıkları
| 28.11.2017 |
Öğretim Üyelerimize En İyi Sözel Bildiri Üçüncülük  Ödülü

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya ve ekibi 23-26 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen 11. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’nde, sunmuş oldukları bildiri ile en iyi sözel bildiri üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya ve Yrd. Doç. Dr. Hatice Aksu, Yrd. Doç. Dr. Sibelnur Avcil, Uzm. Dr. Börte Gürbüz Özgür, Uzm. Dr. Zafer Güleş,  Arş. Gör. Dr. Sercan Öztürk’den oluşan ekip BAP Projesi olan  “İnternet Bağımlılığı İmpulsivite mi, Kompülsivite mi? Patolojik İnternet Kullanımı Olan Çocuk ve Ergenlerdeki Yürütücü İşlevlerin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Obsesif Kompülsif Bozukluk Tanıları ile Karşılaştırılması”  başlıklı bildiri ile Kongrede yer almıştır.

Öğretim Üyelerimi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017