Öğretim Üyelerimize En İyi Venöz Bildiri Ödülü

Diğer Haber Başlıkları
| 22.11.2017 |
Öğretim Üyelerimize En İyi Venöz Bildiri Ödülü

Öğretim Üyelerimiz, 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Girne-KKTC’de düzenlenen 18. Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Kongresi 9. Ulusal Fleboloji Kongresi’nde sunmuş oldukları bildiri ile ‘En İyi Venöz Bildiri’ ödülüne layık görülmüştür.

Yrd. Doç. Dr. Ş. Barçın Öztürk, Doç. Dr. Tünay Kurtoğlu, Yrd. Doç. Dr. Selim Durmaz, Prof. Dr. L. Didem Kozacı, Doç. Dr. Filiz Abacıgil, Doç. Dr. M. Bülent Ertuğrul ve Prof. Dr. Özcan Erel’den oluşan ekip, ‘Sıçanlarda MRSA’nın Neden Olduğu Vasküler Greft Enfeksiyonunda Ozonun Bakteri Gelişimine ve Tiyoldisülfid Homeostazına Etkisi’ başlıklı bildiri ile Kongrede yer almıştır.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017