90 Yaşındaki Hasta Kalp Pili İle Sağlığına Kavuştu

| 08.11.2017 |
90 Yaşındaki Hasta Kalp Pili İle Sağlığına Kavuştu

Hastanemiz Kardiyoloji Anabilim Dalına kalp ritimlerinde ciddi yavaşlama nedeniyle başvuran 90 yaşındaki hasta Yakup Karadağ, kalp pili ile sağlığına kavuştu.

Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, “Yapılan tetkiklerinde hastanın kalp pili ihtiyacı olduğunu saptadık ancak ne var ki hastamızın enfeksiyon durumu da mevcuttu. Önce antibiyotik tedavisi ile iyileşmesi sağlandı. Ardından hastaya kalp pili yerleştirildi. 90 yaşında kusursuza yakın bir işlem başarısı ile hastamızın iyileşmiş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.” sözleriyle işlem ve hastanın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hasta Yakup Karadağ, başta Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, emeği geçen tüm sağlık personellerine teşekkürlerini iletti.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017