Organ Bağışı Standı İle Farkındalık Arttırılıyor

| 06.11.2017 |
Organ Bağışı Standı İle Farkındalık Arttırılıyor

03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla organ bağışı ve organ nakli sayılarının arttırılması amacı ile Hastanemizde Öğretim Üyesi Bloğu girişinde organ bağışı standı kuruluyor.

Organ Nakli Koordinatörlüğü Ekibi Hülya Gülfidan, Necla Olçum ve Özgül Özbek standa bulunarak, hastane çalışanları ile vatandaşlarımızı organ ve doku bağışı hakkında bilgilendiriyor ve organ bağışında bulunan vatandaşların işlemlerini gerçekleştiriyor.

Organ bağışı ile ilgili farkındalığı artırarak organ bağışına teşvik etmek amacıyla kurulan stant;  3 Kasım Cuma, 7 Kasım Salı, 8 Kasım Çarşamba, 9 Kasım Perşembe 2017 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında Öğretim Üyeleri Bloğu girişinde yer alacak.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017