Hastanemiz Organ Nakli Merkezi Ruhsatını Aldı

| 02.11.2017 |
Hastanemiz Organ Nakli Merkezi Ruhsatını Aldı

Sağlık Bakanlığı, böbrek ve karaciğer nakli için tüm şartları yerine getiren Hastanemize 17 Ekim 2017 organ nakli ruhsatını verdi.

Hizmete girecek olan Organ Nakli Merkezi ile birçok hastanın sağlığına kavuşacağını ayrıca bu hizmetin Hastanemizde gerçekleşmesi ile Bölge Merkezi haline geleceğimizi ifade eden Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, 2018 yılında faaliyete geçmesi düşünülen Yeni Ek Binamız ile yeni hizmetlerimizin devam edeceğini aktardı.

Donanımlı Öğretim Üyelerimiz tarafından gerçekleşecek organ nakli operasyonları ile İlimiz ve Bölge halkına en kaliteli hizmeti vermek amaçlanıyor.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599