Organ Bağışı Etkinlikleri Başlıyor

| 02.11.2017 |
 Organ Bağışı Etkinlikleri Başlıyor

03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla organ bağışı ve organ nakli sayılarının arttırılması amacı Hastanemizde bir dizi etkinlik gerçekleşecek.

Bu kapsamda hastane çalışanları ile vatandaşlarımızı organ ve doku bağışı hakkında bilgilendirmek, organ bağışı ile ilgili farkındalığı artırarak organ bağışına teşvik etmek amacıyla; 3 Kasım Cuma, 7 Kasım Salı, 8 Kasım Çarşamba, 9 Kasım Perşembe 2017 tarihlerinde 1000-1600 saatleri arasında Öğretim Üyeleri Bloğu girişinde organ bağış standı kurulacaktır.

Ayrıca, 6 Kasım Pazartesi, 13 Kasım Pazartesi, 20 Kasım Pazartesi, 27 Kasım Pazartesi tarihlerinde 1030-1115 saatleri arasında Öğretim Üyeleri Bloğu 1. Kat Seminer Salonunda tüm hastane çalışanlarımıza ve hastanede bulunan vatandaşlarımıza ayrıntılı bilgi vererek, organ bağışının önemine dikkat çekilecek.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Aydın Özel Başak Koleji öğrencileri, çalışanları ve velilerine organ ve doku bağışı hakkında bilgilendirmek, organ bağışı ile ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla; 6 Kasım Pazartesi tarihinde 1400-1500 saatleri arasında okulun konferans salonunda “Organ Bağışı, Önemi ve Farkındalığın Arttırılması” konulu eğitimler verilecektir.

Tüm personel ve halkımız etkinliklere davetlidir.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017