Stres Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

| 26.10.2017 |
Stres Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

Stres Yönetimi Eğitimi, 25 Ekim 2017 tarihinde Uzm. Klinik Psikolog M. Neslihan Turgut’un sunumuyla Öğretim Üyeleri Bloğu Seminer Salonunda gerçekleşti.

Neslihan Turgut, stresi organizmanın bedensel ve ruhsal sınırlarının zorlanması ve tehdit edilmesiyle ortaya çıkan bir durum olarak tanımladı ve stresin aşamaları hakkında bilgi verdi.

Stresin belirtilerinin fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal olmak üzere dört grupta toplanabildiğini ifade eden Turgut bu belirtileri, bilişsel çarpıtmalar ve stres konusunu ve stres yönetiminde kullanılan yöntemleri dinleyicilerle paylaştı.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017