Personel Verimliliği Ve Motivasyon Eğitimi Gerçekleşti

| 19.10.2017 |
Personel Verimliliği Ve Motivasyon Eğitimi Gerçekleşti

Personel Verimliliği ve Motivasyon Eğitimi, 18 Ekim 2017 tarihinde Öğretim Üyeleri Bloğu Seminer Salonunda Hastane Müdür Yardımcımız  Filiz Görsen’in sunumuyla gerçekleşti.

Görsen, “Motivasyon konusunun önem kazanması,  işletmelerde insana verilen değerin artması ile başlamıştır. İşletme işgörenden yaratıcılık ve zeka isterken, işgörende güvenlik, eğitim, gelecek güvencesi ve ekonomik kaynaklar bekler.” sözleriyle başladığı sunumunda, motivayon türleri ve yapılabilecekler hakkında bilgi verdi.

Motivasyonu sağlayabilmek için öncelikle motivasyonun önündeki engellerin kaldırılması gerektiğine dikkat çeken Görsen,  çalışan verimini arttırmanın 6 etkili yolunu paylaşarak sunumuna son verdi.

Hazırlayan: Ezgi Toygar- Zeynep Şule Yüksel

Dahili: 2534-2599

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017