Kadın Hastalıkları Ve Doğum Polikliniğinin Açılışı Gerçekleşti

| 13.10.2017 |
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Polikliniğinin Açılışı Gerçekleşti

Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin açılışı, 12 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Tıp Fakültesi Dekanı Serpil Demirağ, Dekan Yardımcısı Bekir Dağlı, Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Başhekim Yardımcımız Yrd. Doç. Dr Vahit Yıldız, Başmüdürümüz Bahattin Kılıç ve Müdür Yardımcılarımız, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ve diğer Öğretim Üyelerinin yanı sıra personelimiz katılım gösterdi.

Kurdele kesiminin ardından Rektörümüz Prof. Dr .Cavit Bircan, Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri eşliğinde yeniden yapılandırılan  poliklinik odalarını gezerek bilgi aldı.

Prof. Dr.Cavit Bircan “Hasta memnuniyetini üst seviyelere çekmeye çalışan Üniversite Yönetimi olarak tüm hastalarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda sağlık hizmetlerimizi günden güne daha iyiye çekmeyi amaçlamaktayız.”   diyerek yeni yerine taşınan polikliniğin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin yeni yerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni kurulan düzen ile birlikte hızlı ve sorunsuz bir sisteme de sahibiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak.” dedi.

Açılış, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hazırlayan :  Zeynep Şule Yüksel - Ezgi Toygar

Dahili: 2599 - 2534

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017