Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın Bölgesel Toplantısı

Diğer Haber Başlıkları
| 11.10.2017 |
Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın Bölgesel Toplantısı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde “Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın Bölgesel Toplantısı” 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ ve Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Macit Arvas hocalarımızın açılış konuşmasını yaptığı toplantı bilimsel yönüyle olduğu kadar sosyal yönüyle de oldukça başarılı ve verimli geçti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı ve Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Üyesi Prof. Dr. Hasan Yüksel’in bilimsel sekretaryalığını yaptığı toplantıda, jinekolojik onkoloji konusunda çok başarılı birçok hocamız konuşmalarında; kadınlardaki jinekolojik kanserlerin sıklığı, tanı ve tedavisi konusunda çok önemli ve güncel bilgileri aktardı.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017