Hastanemizde Yetişkinlere Gezici Kütüphane Faaliyete Başladı

Diğer Haber Başlıkları
| 22.09.2017 |
Hastanemizde Yetişkinlere Gezici Kütüphane Faaliyete Başladı

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, yetişkin hastalar, refakatçileri ve sağlık çalışanlarının kullanımına açık olan yetişkin gezici kütüphaneyi, 21 Eylül 2017 tarihinde ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç öncülüğünde oluşturulan gezici kütüphaneye gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Hastanemiz Başhekim V. Doç. Dr. Ayhan Aköz, Hastanemiz Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Erdoğdu, Öğretim Üyeleri, Hastanemiz Başmüdürü Bahattin Kılıç ve personeller bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “İyiliği toplumun bütün katmanlarına yaymak adına çıktığımız yolda Mobil Çocuk Kütüphanemizden sonra bugün de Yetişkin Kütüphanemizi kurduk. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu ve hastaları gezici kütüphane ile yanlarına giderek ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç, “Prof. Dr. Cavit Bircan öncülüğünde geçen hafta Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde faaliyete geçen Çocuk Kütüphanemizden sonra bugün de yetişkin hastalarımızın, refakatçilerinin ve tüm sağlık çalışanlarının da faydalanabileceği toplamda 500’ü aşkın kitaptan oluşan Hastane kütüphanemiz kuruldu. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

500’ü aşkın kitaptan oluşan gezici yetişkin kütüphane; hastalarımızın, refakatçilerin ve sağlık personelinin kullanımına açıktır.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017