Hastanemiz Çocuk Servinde Çocuk Kütüphanesi Ve Gezici Kütüphane Faaliyete Başladı

| 14.09.2017 |

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde oluşturulan çocuk kütüphanesi ve gezici kütüphaneyi, 13 Eylül 2017 tarihinde ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç öncülüğünde oluşturulan çocuk kütüphanesi ve gezici kütüphaneye gerçekleştirilen ziyarette, Hastanemiz Başhekim V. Doç. Dr. Ayhan Aköz, Hastanemiz Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kurtulmuş ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Erdoğdu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, Öğretim Üyeleri, Hastanemiz Başmüdürü Bahattin Kılıç ve personeller bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “İyiliği yayma düsturuyla, ekibimizin Üniversitemiz Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuklarımız için geliştirdiği Çocuk Kütüphanesi ve Gezici Kütüphane projesini bugün itibariyle faaliyete geçirdik. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek için emek veren herkesten Allah razı olsun.” şeklinde konuştu ve hasta çocukları gezici kütüphane ile yanlarına giderek ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç, “Yatarak tedavi gören çocuklarımız için hayalini kurduğumuz Çocuk Kütüphanesi ve Gezici Kütüphanemizi hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Çocuklarımız kitaplarla buluştu. Bu gibi hayır işlerinde başından sonuna kadar beni teşvik eden, bu projemize imkan veren ayrıca bizzat kendisi de bağışta bulunan Rektörümüz  Prof. Dr. Cavit Bircan hocam başta olmak üzere, kütüphaneye katkısı olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiyenin en çok satan masal, hikaye ve  bilim kitaplarından oluşan kütüphane, 6 ay ile 15 yaş arasındaki çocuklara uygun olarak hazırlandı.

Hazırlayan :  Zeynep Şule Yüksel - Ezgi Toygar

Dahili: 2599 - 2534

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017