Diyabetik Ayak Tedavisi Gören Hastadan Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Diğer Haber Başlıkları
| 10.72.2017 |
Diyabetik Ayak Tedavisi Gören Hastadan Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda diyabetik ayak tedavisi gören Fazilet Polat, eşi Sedat Polat ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 4 Temmuz 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Şeker hastalığı nedeniyle bir parmağının kesildiğini, daha sonra Üniversitemizde yapılan diyabetik ayak tedavisini duyarak Üniversitemize geldiklerini belirten Fazilet Polat,   Doç. Dr. Bülent Ertuğrul’un yaptığı başarılı tedaviyle ayağının kesilmekten kurtulduğunu söyledi. İlk günden itibaren Hastanemizde yoğun  bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten  Sedat Polat ise eşinin tekrar sağlığına kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Çevremizde bu hastalıktan muzdarip insanlara Adnan Menderes  Üniversitesindeki bu  örnek tedaviyi anlatıyoruz. Başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan olmak üzere, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri,  Prof. Dr.  Şevki Öner Şavk ve Doç. Dr. Bülent Ertuğrul’a teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ise ‘Buraya gelen hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları bizi mutlu ediyor, Üniversitemizi ve Hastanemizi sürekli geliştirmek için çalışıyoruz.’ diyerek, Polat ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017