Hastanemizde İftar Yemeği Gerçekleşti

| 14.06.2017 |
Hastanemizde İftar Yemeği Gerçekleşti

Hastanemizin düzenlediği iftar programı 14 Haziran 2017 tarihinde Hastanemiz Öğretim Üyesi Bloğunda gerçekleşti.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen İftar Yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serpil Demirağ, Başhekim Yardımcılarımız Doç.Dr.Ayhan Aköz, Yrd.Doç.Dr.Yusuf Kurtulmuş, Yrd.Doç.Dr.İbrahim Halil Erdoğdu Yrd. Doç. Dr. Sinem Sarı Öztürk, Yrd. Doç. Dr.Vahit Yıldız, Hastanemiz Başmüdürü Bahattin Kılıç, Müdür ve Müdür Yardımcıları ve hastanemiz personeli katıldı.

Hasta ve hasta yakınlarının katıldığı iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı yemek öncesi masaları dolaşarak tüm misafirlere hoş geldiniz dedi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı konuşmasında, iftar yemeğine katılan tüm personel ve halka hoşgeldiniz diyerek hayırlı Ramazanlar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, bu mübarek ayda hasta ve hasta yakınları ile iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurlarda ihtiyacı olanlara yardımcı olacaklarını belirtti. Bircan konuşmasına hayırlı Ramazanlar dileyerek son verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen Hastanemiz personeli iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017