İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Atlası Çıktı

Diğer Haber Başlıkları
| 30.05.2017 |
İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Atlası Çıktı

Editörlüğünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Mehmet Hadi Yaşa ve Dokuz Eylül Ün. Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hale Akpınar’ın yaptığı; "İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Atlası" adlı kitap piyasaya çıktı.

Ege Bölgesindeki Tıp Fakültelerinde çalışan 23 Bilim insanının yazılarıyla katkıda bulunduğu Atlasta,  Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri, Prof. Dr. M. Hadi  Yaşa ile birlikte Prof. Dr. Neslihan Şendur, Prof. Dr. Mehmet Polatlı, Prof. Dr. İbrahim Meteoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Adil Coşkun da, bölüm yazarlığı yapmakta.

Yaklaşık 150 sayfadan oluşan bu eser, Ülkemizde bu konuda yayınlanmış ilk Atlas olma özelliği taşıyor.

Başarılarından dolayı öğretim üyelerimizi tebrik ediyoruz

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017