Öğrencilerden Başhekimimize Ziyaret

| 23.05.2017 |
Öğrencilerden Başhekimimize Ziyaret

“Obezite” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmasına katılan TED Ege Koleji öğrencileri, 23 Mayıs 2017 tarihinde Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’yı ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle tanışan Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, bütün öğrencileri tebrik etti ve “ Biz hekimler için önemli olan hastalık meydana gelmeden önleyebilmektedir. Sizler yaptığınız ‘Obezite’ konulu çalışmalarla farkındalık oluşturuyorsunuz. Hepinizin çok güzel hayalleri var umarım hepsi gerçek olur.” diyerek öğrencilere hediyelerini verdi.

Kapçı, bilinçli ve eğitim seviyesi yüksek olan öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretmelerini de tebrik etti.

Öğrencilerin, obezite konulu resimleri Hastanemiz A Blok girişinde sergilenmektedir.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017