İkinci Düzey Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi 3 Açıldı

| 09.05.2017 |
İkinci Düzey Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi 3 Açıldı

10 yataklı ikinci düzey Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi 3,  8 Mayıs 2017 tarihinde

Açılışta, Başhekim Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kurtulmuş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı, Neonatoloji Bilimdalı Başkanı , Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Prof.Dr.Münevver Kaynak Türkmen, Çocuk Neonatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Barış Akcan ve yenidoğan hemşireleri ve ünitenin diğer personelleri bulundu.

Yenidoğan Fedakarlık İster

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Münevver Kaynak Türkmen, Yenidoğan bakım ve tedavisinin fedakarlık istediğini doktor hemşire ve diğer sağlık personeli ile büyük bir fedakarlık ile çalışarak, ikinci Yeni Doğan Yoğun Bakım 3’ü açtıklarını ifade ederek, bölge çocukları için hayırlı olmasını diledi.

Neonatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Barış Akcan, Yeni Doğan Yoğun Bakımın, hastanemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diledi.

Açılış, kurdele kesiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017