Mobil Ptt Aracı Hastanemizde Hizmete Başladı

Diğer Haber Başlıkları
| 28.04.2017 |
Mobil Ptt Aracı Hastanemizde Hizmete Başladı

Personelimizin tüm PTT işlemlerini gerçekleştirebileceği Mobil PTT Aracı,  28 Nisan 2017 tarihi itibariyle Hastanemiz Bahçesinde hizmete başladı.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın ilk posta gönderimini gerçekleştirdiği açılışta, PTT Başmüdürü Rahmi Candan, PTT Merkez Müdür Süleyman Sevindim, Yapı ve Teknik İşler Müdürü Teoman Oğuzlu, Posta Dağıtım Toplama Merkez Müdürü Şahin Karakoç ve Hastanemiz Müdür Yardımcısı Salih Sevim bulundu.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, PTT Mobil Aracının tüm personelimiz ihtiyaçları doğrultusunda yapılan bir çalışma olduğunu belirterek, tüm personelimiz için hayırlı olmasını diledi.

Mobil PTT aracında, merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemler (havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları ve HGS işlemleri) yapılacaktır.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017