2. Aydın İç Hastalıkları Günleri Gerçekleşti

| 19.04.2017 |
2. Aydın İç Hastalıkları Günleri Gerçekleşti

Hastanemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından organize edilen “2. Aydın İç Hastalıkları Günleri” adlı Sempozyum, 14-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Didim’de gerçekleştirildi.

Çeşitli üniversitelerden konularında uzman konuşmacıların katılımıyla güncel ve temel bilgiler aktarıldığı Sempozyum,  yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve 15’si sözel olmak üzere, toplam 45 bildiri sunuldu.

İki gün süren Sempozyumda, bilimsel sunumlar aracılığı ile temel bilgilerin en iyi şekilde anlaşılmasını sağlarken, bir taraftan da son gelişmelerin klinik kullanımı ile ilgili bilgi ve becerin aktarılması amaçlandı.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2017