Aydın Multisipliner Endokrin Günleri

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Aydın Multisipliner Endokrin Günleri,  9-11 Mart 2018 tarihlerinde Kuşadası'nda gerçekleşecek.

Sempozyum Başkanları Prof. Dr. Engin Güney, Doç. Dr. Aykut Soyder Sempozyum Sekreterlerinin ise Doç. Dr. Mustafa Ünübol ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan Ünsal’ın olduğu Aydın Multisipliner Endokrin Günlerinin, endokrinolojik hastalıkların medikal ve cerrahi tedavisindeki yeniliklerin konuşulup deneyimlerin paylaşılacağı, farklı disiplinlerin bir araya gelerek konusunda deneyimli ve yetkin konuşmacıların katılacağı bilimsel bir toplantı olması hedeflenir.

Endokrinoloji ve Genel Cerrahi alanındaki konuşmacıların aynı oturumda, hastalıkları farklı yönleriyle ele alacağı, bilimsel açıdan doyurucu olacağını düşündüğümüz multidisipliner toplantının, sözlü ve poster bildirileriyle güçlenmesi amaçlanmaktadır.

ÖNEMLİ TARİHLER

Bildiri özeti son gönderim tarihi: 09 Şubat 2018

Erken kayıt tarihi: 19 Şubat 2018

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018